Ajam boemboe bali
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 174 in Het kookboek van Tip Culinair .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- asempasta
- boter
- gemberwortel
- ketjap manis
- kipkarbonade
- kippenbouillon
- knoflook
- margarine
- olie
- sambal oelek
- suiker
- trassi
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Sambal badjak III (gebakken sambal)

Boemboe saté (gemengde kruiden voor saté marinade)

Thai Crab Miang: Puffed Crab Crackers and Marinated Crab Salad with Frozen Pomelo, Tamarind pasta, Crab Oil, Miang Paste and Miang Syrup
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Sambal goreng tempeh met tomaat (knapperige zoetzure kruidige tempelreepjes)
