Sergio Herman en Kris Vlegels - Colorful cooking

Colorful cooking

40 recepten die iedereen kan maken

Een boek van Sergio Herman en Kris Vlegels

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Colorful cooking, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

‘Koken is altijd mijn grote liefde geweest. Ik geniet ervan voor mijn kinderen en familie te koken, ze aan mijn tafel te zien, het plezier van lekker eten met hen te delen. Het weekend openen we steevast met spaghetti casa Herman, op een luie zondag bakken we crispy croques terwijl de geur van gebraden kip uit de oven opstijgt en al taco’s etend zijn we in gedachten terug in Mexico.


In Colorful cooking komen mijn herinneringen, de indrukken van mijn reizen en dat simpele plezier van koken samen. Ik hoop dat je het boek openslaat en voelt: dit kan ik ook. De ingrediënten haal je bijna altijd eenvoudig in de supermarkt en de recepten heb ik zo opgeschreven dat je ze stap-voor-stap kunt volgen. Maar soms stel ik je ook voor een uitdaging, want die zitten nu eenmaal in het leven. Dit boek is een ode aan kleur, plezier en het vieren van het leven.’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken