Coquilles saint-jacques met Champagne - St Jakobsschelpen met Champagne
★
★
★
★
★
Een recept van Anthony Bourdain.
U vindt dit recept op pagina 106 in Les Halles kookboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bieslook
- boter
- champagne
- citroensap
- coquilles
- geklaarde boter
- sjalot
- slagroom
- visfumet
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.