Chartreuse van kwartel
★
★
★
★
★
Een recept van Anthony Bourdain.
U vindt dit recept op pagina 185 in Les Halles kookboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- boter
- bruine kippenbouillon
- doorregen spek
- foie gras
- kool
- kwartelborst
- laurier
- madeira
- peper
- bladpeterselie
- tijm
- ui
- witbrood
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.