Jean-Pierre Wybauw en Frank Croes - Deel 3 - Perfecte pralines

Deel 3 - Perfecte pralines

de optimale houdbaarheid

Een boek van Jean-Pierre Wybauw en Frank Croes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Deel 3 - Perfecte pralines, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het langverwachte nieuwe boek van Mr Chocolate Jean-Pierre WybauwDe chocoladebranche staat niet stil. Door de wetenschap ontstaan er meer mogelijkheden om nieuwe producten samen te stellen. Ook technieken evolueren en verbeteren. Er worden nieuwe grondstoffen gebruikt die nu hun nut bewijzen en soms onontbeerlijk zijn zoals suikers, vetten, vetimitators enz… De houdbaarheid van pralines wordt ook steeds belangrijker. Dit prachtig geïllustreerde en vormgegeven boek van Jean-Pierre Wybauw behandelt in een begrijpelijke taal de meest gebruikte grondstoffen en legt uit hoe ze hun weerslag hebben op de kwaliteit en de houdbaarheid van pralines. De vele nieuwe recepten vormen een streling voor het oog en de smaakpapillen. Dit boek is het derde in de reeks Perfecte Pralines en is weerom onontbeerlijk in de keuken van de professionele chocolatier, de geoefende hobbykok en de chocoladeliefhebber.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken