Rundvleestartaar met een gepocheerd ei en waterkers
★
★
★
★
★
Een recept van Sieberen Meerema en O.L. De Vos.
U vindt dit recept op pagina 14 in Harmonie Op Je Bord .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- biefstuk
- bieslook
- blanke azijn
- citroen
- ei
- franse mosterd
- kappertjes
- mayonaise
- olijfolie
- peper
- sjalot
- tabasco
- tomatenketchup
- waterkers
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.