O.L. De Vos

We hebben één boek van O.L. De Vos waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van O.L. De Vos? Registreren is gratis!

Boeken van O.L. De Vos

Recepten van O.L. De Vos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Antipasti

Ingrediënten:
ansjovis, artisjokken, aubergines, avocado, basilicum, courgette, crostini, droge ham, hollandse nieuwe, kleine tomaten, mortadella, mozzarella, olijfolie, olijven, peterselie, rucola, salami, tapenade, uitjes in rode wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / nagerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Vanillesoufflé

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, melk, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / nagerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Tiramisu

Ingrediënten:
armagnac, cacao, ei, espresso, gedroogde pruimen, lange vingers, mascarpone en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Witlofsalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, appel, bieslook, mayonaise, peper, pijnboompitten, witlof en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / nagerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Crèpes Suzette

Ingrediënten:
boter, cognac, cointreau, flensjes, limoen, sinaasappel en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Dressing

Ingrediënten:
ei, franse mosterd, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, sherryazijn, sjalot en zout

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Perenchutney

Ingrediënten:
blanke azijn, gember, internationaal, kaneelpoeder, kerriepoeder, korianderkorrels, kruidnagel, peper, peren, suiker, water, zoete ui en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Alle recepten van O.L. De Vos