Lekker!
koken met kruiden & specerijen
Een boek van Charles Maclean, Nvt., Richard Carroll en Andrew Elton
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Lekker!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Bij het kruiden van gerechten is het de kunst precies genoeg kruiden of specerijen te gebruiken om de smaak van het gerecht beter uit te laten komen zonder het uiteindelijke resultaat erdoor te laten overheersen. Sommige kruiden en specerijen laten zich optimaal combineren met bepaalde ingrediënten en dat maakt koken nu juist zo spannend en leuk. Soms zijn de minst voor de hand liggende combinaties spectaculair lekker! In dit boek vindt u maar liefst honderdvijfentwintig tongstrelende recepten met verschillende spannende kruiden en specerijen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.