Nek van het Limburgs kloostervarken met een pannade van basilicum, pommes carrés en gekonfijte marloekes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 88 in Raapsteeltje .

Keuken:
Hollands
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappelgratin (aardappelen dauphinoise)

Een recept uit

Tarte gratinée

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Belgische frieten

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Geroosterde aardappels & rozemarijn

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo