Nek van het Limburgs kloostervarken met een pannade van basilicum, pommes carrés en gekonfijte marloekes
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin.
U vindt dit recept op pagina 88 in Raapsteeltje .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bintjes
- boter
- courgette
- crème fraîche
- gele paprika
- groene paprika
- jus de veau
- knoflook
- livarnek
- marloeskes
- olie
- paneermeel
- pastinaak
- peterselie
- prosciutto de monastero
- rode paprika
- sjalot
- tomatenpuree
- zilveruitjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.