Pastrami van het Limburgs kloostervarken met rucola salade & mosterdcrème
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin.
U vindt dit recept op pagina 89 in Raapsteeltje .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- bladerdeeg
- boter
- bruine basterdsuiker
- grof zeezout
- livarlende
- mayonaise
- mosterd
- olijfolie
- room
- rozemarijn
- rucola
- tijm
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.