Zalm met Bois Boudran-saus
★
★
★
★
★
Een recept van Heston Blumenthal.
U vindt dit recept op pagina 202 in Heston Blumenthal thuis .
- Soort:
- sous-vide
Ingrediënten
- aardappel
- arachideolie
- bladpeterselie
- dijonmosterd
- druivenpitolie
- ketchup
- olijfolie
- sherryazijn
- sjalot
- sojasaus
- tabasco
- verse dragon
- worcestersaus
- zalmfilet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.