Bergbraambessen uit Piteå, gebrande meringue en kruidenthee
★
★
★
★
★
Een recept van Ditte Isager en René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 263 in Noma .
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- appel-balsamicoazijn
- bergbraambessenpuree
- eiwitten
- gedroogd duizendblad
- gedroogde blauwenbessenblaadjes
- gedroogde munt
- gedroogde zwartebessenblaadjes
- gedroogd lievevrouwebedstro
- glucose
- pectine
- rietsuiker
- sinaasappelsap
- sorbetstabilisator
- suiker
- theeblaadjes
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.