Ditte Isager

We hebben 3 boeken van Ditte Isager waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ditte Isager? Registreren is gratis!

Boeken van Ditte Isager

Recepten van Ditte Isager

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Ingelegde ingrediënten

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, ciderazijn, daslookbloemen, rugosa-rozenblaadjes, vlierbessen, vlierbloesem en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Noma:

Hartige koekjes met spek en zwarte bessen

Ingrediënten:
azijnpoeder, bakpoeder, bloem, boter, dennenscheuten, ei, gerookt spek, isomalt, klaverzuring, roggemeel, zout en zwarte bessen

Soort:
vlees / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Flødeboller met duindoorn en rode biet

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, citroenzuur, couverturechocolade, duindoornbessensap, eidooier, eiwitpoeder, gelatine, glucose, moutmeel, pectine, rodebietensap, suiker, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Uien en blauwe bessen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, blauwe bessen, blauwebessensap, boter, dennenscheuten, druivenpitolie, honing, peterselie, sjalotje, suiker, tijm, witte uien en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Koningskrab en prei in as van hooi

Ingrediënten:
boter, broodkruimels, droge witte wijn, hooi, koningskrabscharen, mosselen, peper, prei, room, sjalotje, tijm, water, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Blauwe bessen omringd door hun natuurlijke omgeving

Ingrediënten:
00-bloem, blauwe bessen, boter, dennenscheuten, druivenpitolie, ei, eidooier, gedroogde gist, gelatine, glucose, heidetakjes, invertsuiker, klaverzuring, melkpoeder, peterselie, room, suiker, tijm, volle melk, water, xanthaangom en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Tarbot met vroege lentekruiden

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, bloem, boter, daslookbladeren, daslookscheuten, dijonmosterd, druivenpitolie, knolselderij, room, sleutelbloem, tarbot, tijm, water, waterkers en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Aebleskiver en azijnmeringues

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, eiwitten, kardemom, maltodextrine, room, suiker, typo 00 bloem, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Oesters en moutolie, appel en tapioca

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, appels, dilletakjes, druivenpitolie, moutpoeder, oesters, room, tapiocaparels, volle melk en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode bosbessen en hooiroom

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, eieren, gelatineblaadjes, hazelnootolie, hooi, invertsuiker, melk, mosterdolie, rodebosbessenpuree, room, suiker, water en wortels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Dessert van bloemen

Ingrediënten:
agar-agar, allesbinder, citroensap, eetbare bloemen, eiwitpoeder, eiwitten, gelatine, glucose, ingelegde rozenbottels, skyr, slagroom, suiker, tijm, viooltjesessence, vlierbloesemsiroop, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Gestoomd eiwit en berkenwijn, wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
berkenwijn, boter, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eieren, eiwitten, kippenbouillon, prei, sjalotje, truffel van gotland, ui, wilde paddestoelen, witte wijn, wortel en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Haas, hout en beukennootjes

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, appelhoutsnippers, berkenwijn, beukennootjes, boter, champignons, citroensap, druivenpitolie, eiwitten, groene walnoten, hazenlende, heidetakjes, kastanjes, kippenbouillon, kippengelei, klaverzuring, peterselie, prei, suiker, tijm, ui, walnoten, water en wortel

Soort:
wild / gevogelte
Alle recepten van Ditte Isager