Gepocheerde koningskrab met truffelbouillon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 192 in Noma: a work in progress .

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Verse makreel en gegrilde komkommer

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Vliermousse en zoete komkommer

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Rivierkreeft met vocht van geroosterde kop

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Zee-egels en bevroren melk, komkommer en dille

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma