Doyenné-peren en witlof met runderwang
★
★
★
★
★
Een recept van René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 218 in Noma: a work in progress .
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / groente
Ingrediënten
- appelbalsamico
- bessenwijn
- boter
- bruine boter
- citroensap
- daslookkappertjes
- doyenne du comice peer
- honing
- hooi
- ijzerhardkruid
- kippenglacé
- minispinazie
- mosterdkers
- perensap
- peterselie
- runderwang
- sjalot
- spinazie
- tijm
- witlof
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.