Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Bouillon
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 11 in De keuken van de pure smaak .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- bouillon
Ingrediënten
- cognac
- knolselderij
- laurier
- peper
- prei
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- venkel
- witte peperkorrels
- witte wijn
- wortel
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.