Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Bouillon

U vindt dit recept op pagina 11 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hindensteak met en torentje van knolselderij- en kastanjepuree

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Truffelsaus

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Eend au poivre

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Jonge tamme duif met bonbons van gerookte lever, ingelegde perzik, creme van artisjokhart en knolselderijstammetjes

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio