Jonge tamme duif met bonbons van gerookte lever, ingelegde perzik, creme van artisjokhart en knolselderijstammetjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjokken met kippenlevermousse - carciofi alla mousse di fegatini

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Fijne groenten salade

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Groene taglierini met garnalen en cognac

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Le grand aïoli

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence