Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Shao-mai

U vindt dit recept op pagina 14 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht
Soort:
deegwaren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Jiuwang chao dan - Geroerbakte eieren met gele bieslook

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Udonnoodles met runderlapjes en kimchi

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Parfait van gerookte forel met gebakken aardappelblokjes

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Ravioli met ragout van Bresse kip en Kreeftencrèmesaus

Een recept uit Erik van Loo - Soepen