Kersenstrudel met chocolade en witte chocoladesaus

U vindt dit recept op pagina 22 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Midden-europees
Gang:
nagerecht
Soort:
gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Clafoutis aux cerises

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Kersentaart - clafoutis aux cerises

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Torta de ciliege - Kersentaart

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Schwarzwalder Kirschentorte

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe