Schwarzwalder Kirschentorte
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 244 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- bloem
- cacaopoeder
- chocolademousse
- chocoladeschilfers
- ei
- kersen
- kersen in siroop
- kersen uit blik
- kirsch
- maïsmeel
- sap van kersen uit blik
- slagroom
- suiker
- taart
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.