Lamsfilet met ratatouille en rode-wijnsaus

U vindt dit recept op pagina 35 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Provencaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Poolse asperges

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gebakken kip om je vingers bij af te likken

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Galettes de pommes duchesse - Aardappelkoekjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Duif, samengebonden en geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier