Wortelschuim-LYO met hazelnoten-aire en specerijen ui Córdoba
★
★
★
★
★
Een recept van Ferran Adrià.
U vindt dit recept op pagina 348 in Een dag bij elBulli .
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- gefermenteerde melk
- gelatine
- hazelnoten
- hazelnotenpasta
- korianderscheuten
- kruiden
- lecite
- mató
- melk
- olijfolie
- roze grapefruit
- saffraan
- slagroom
- venkel
- venkelzaadolie
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.