We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Een dag bij elBulli , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Chefs
Een dag bij ElBulli is precies wat de titel belooft. Aan de hand van prachtige foto’s met het daarbij behorende tijdstip volt het boek een dag lang het reilen en zeilen bij bij Elbulli, het beste restaurant van de wereld, gevestigd in Roses aan de Costa Brava. Door dit kijkje achter de schermen, de uitleg over hoe het is als gast te worden ontvangen, en de kunstzinnige foto’s van de revolutionaire gerechten, krijg je als lezer echt het idee dat je deelgenoot wordt van een geheim: het mysterie-elBulli.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Een dag bij elBulli
Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, bessenwier, dragon, dulse, mosselen, munt, nori, peterselie, rijstazijn, rode tosaka, shiraita-kombu, suiker, wakame, xanthaangom, zeekraal en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, buffelmozzarella, ei, gist, lecite, melk, rozenessence, suiker, zout en zuurdesem
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: passievruchten, rietsuiker en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bonito, kombu, kumquat, lecite, limoensap, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, suiker, wit sesamzaad en zeeduivellever
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basilicumzaad, bieslook, dragonscheuten, extra vierge-olijfolie, figueres-ui, kervel, kip, knoflook, laurier, lecite, makreel, sherryazijn, tijm, ui en zwarte peperkorrels
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ascorbinezuur, basilicum, bernagiebloemen, bernagiescheuten, eiwitpoeder, fondant, gelatine, glucose, groene dennenappels, groene shiso, isomalt, koffie, olijfolie, pijnpitten, rode shiso, suiker, vloeibare stikstof, zoethoutpasta en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: perzikenlikeur, rood perziksap, slagroom en vloeibare stikstof
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cacaoboter, chocolade, eucalyptusblaadjes, frambozen, glucose, hazelnotenpraline, kaneel, kataifi, lecite, sorbetstabilisator en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gelatine, glice, glucose, isomalt, mango, olijfolie, poedersuiker, sucro en zwarte olijven
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, groene amandelen, kanteloepmeloen, munt, peper, piel de sapomeloen en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, kokos, komkommer, koriander, korianderscheuten, madraskerrie, pinda's, rode currypasta, suiker, tamarindepasta en wit sesamzaad
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gerookte spaanse bacon, kleefrijstmeel, oesters, olijfolie, saffraan en zeekraal
Soort: vlees
Ingrediënten: gelatine, granadilla, kardemom, metil, passievrucht, slagroom en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gefermenteerde melk, gelatine, hazelnoten, hazelnotenpasta, korianderscheuten, kruiden, lecite, mató, melk, olijfolie, roze grapefruit, saffraan, slagroom, venkel, venkelzaadolie, wortel en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: goud, isomalt, pompoenzaadolie en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: koriander, pijnpitten, pistachenoten, rozemarijnhoning, steranijs, suiker, szechuanpeper, walnoten, zonnebloemolie en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: algin, calcic, iberische ham, kanteloepmeloen, xanthaangom en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: amandelolie, bernagiescheuten, gefermenteerde melk, gerookte spaanse bacon, groene amandelen, kippenvleugels, kruiden, melk, oesters, olijfolie, sucro, tandooripasta, tandooripoeder, ui, zout en zwarte peper
Soort: gevogelte
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, gedroogde chilipeper, kefir, koriander, langoustines, lente-ui, metil, olijfolie, quinoa, quinoascheuten, tomaat en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: algin, buffelmozzarella, slagroom en zout
Soort: vegetarisch
Toon alle 30 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789079967001
ISBN10
9079967009
Andere uitgaven
9789021542485