Fondue van zeeduivellever met ponzu, kumquat en witte sesam

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 364 in Een dag bij elBulli .

Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dashi

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Ichiban dashi

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Dashi

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Dashi

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken