Vissalade met champignons en bloemkool

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 76 in Koken voor elke dag .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Saus bij vijgenlever

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Gilda - Tapa van olijven en ansjovis

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Gestoofde venkelmet olijfolie, citroen en chili

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Lintselderijsalade

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken