Gevulde kalfsborst omringd met uitjes en pastinaak
★
★
★
★
★
Een recept van KAV Practische School.
U vindt dit recept op pagina 259 in Koken voor elke dag .
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Ingrediënten
- broodkruim
- ei
- kalfsborst
- kalfsfond
- kalfsgehakt
- kappertjes
- knoflook
- olijfolie
- pancetta
- pastinaken
- peper
- peterselie
- room
- salie
- sjalot
- tijmblaadjes
- witte wijn
- zilverui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.