Kalfszwezerik met tomatencoulis en asperges
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van KAV Practische School.
U vindt dit recept op pagina 279 in Koken voor elke dag .
- Soort:
 - vlees / orgaanvlees
 
Ingrediënten
- aardappelen
 - asperges
 - bloem
 - kalfszwezerik
 - laurier
 - lavas
 - peper
 - peterselie
 - sjalotten
 - tijm
 - tomaten
 - vetstof
 - witte wijn
 - zout
 
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Krokant gebakken asperges met gebraden Texels lam en een stamppotje van spinazie en hardgekookt hoeve-ei
  Asperge-aardappel salade met sperziebonen en radijsjes
  Vis-garnalen-pakketjes met asperges en aardappelsalade
delicious. magazine - 2009-08Roergebakken asperges met gesmolten ganzenlever, selderijaardappelpoffertjes en rode portsaus