Jamie Oliver - The Naked Chef is terug

The Naked Chef is terug

Een boek van Jamie Oliver

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Na The Naked Chef werd ik wat kritischer als het over het maken van een boek ging. Dus ging ik me meer met het creatieve proces bemoeien: het design en de lay-out. In dit boek kwam ik bovendien met behoorlijk ongebruikelijke hoofdstuktitels, zoals een ontbijthoofdstuk dat Ochtendglorie heet naast de gewone hoofdstukken over salades en pasta's. Het resultaat is een kookboek dat naar mijn mening nog steeds vernieuwend is. Er staan een aantal echte klassiekers in - van de Te gekke vistaart waar iedereen enthousiast over blijft, naar het minder beroemde Nachtelijk koekenpanontbijt, de favoriet na al de uitgelopen repetities met mijn band. Enjoy!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Aioli

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, olijfolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Geurige thaise soep

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, gamba, gember, kippenbouillon, koriander, lente ui, limoen, limoenblad, rode paprika, rode peper, suiker en vissaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Groentebouillon

Ingrediënten:
gedroogde paddestoelen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode peper, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, ui, venkel en wortel