Gedampften Rindermedaillons mit Sauce Albert - Gestoomde rundermedaillons met Albert-saus
★
★
★
★
★
Een recept van Teubner.
U vindt dit recept op pagina 143 in Groot handboek sauzen .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- albertsaus
- bladselderij
- grof zeezout
- laurierblad
- peper
- peterseliewortel
- prei
- rode wijn
- runderbiefstuk
- sinaasappelrasp
- tijm
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.