Mediterrane geroosterde koolraap met knoflook

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 25 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardpeersoep met rivierkreeft en prei

delicious. magazine - 2013-04

Topinamboerchips

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Andijviepuree

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Jerusalem artichokes puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]