Lentesoep met brood, kaas en raapstelen
★
★
★
★
★
Een recept van Annemieke Geerts-Chille.
U vindt dit recept op pagina 44 in Het Hollands maandkookboek .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- gedroogde rozemarijn
- gedroogde tijm
- groentebouillon
- olijfolie extra vierge
- oud brood
- oude kaas
- raapstelen
- uien
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.