Andijvie-rucolastamppot met portobello’s

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 86 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
stamppot / vegetarisch
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfslever met balsamicoazijn

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10

Balsamicosiroop

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Zoetzure ganzenbouten

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Zeeuwse oesters met Balsamico-azijn

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion