Opperdoezer Ronde met sperziebonen en gepocheerd ei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 117 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
lunch
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Uien opgevuld met gehakt en tomatensaus

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Gehakttaart, Midden-Oosterse

Een recept uit delicious. magazine - 2013-07

Soepballetjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Vleesballetjes 'frikadellen'

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag