Jamie Oliver - The Naked chef

The Naked chef

Een boek van Jamie Oliver

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals The Naked chef, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Ik ben dol op dit boek! Het is het eerste boek dat ik heb geschreven. Wie had ooit kunnen denken dat de jongen die het slechtst kon spellen van de hele school uiteindelijk een boek zou schrijven? Eigenlijk is het een verzameling van recepten die ik op achterkanten van bierviltjes en bestelformulieren had gekrabbeld en bewaard in een vuilniszak die mijn vrouw tot twee keer toe bijna weggegooid had. Het is een wonder dat dit boek er is gekomen!
De salades en pasta’s zijn ware winnaars, maar het recept waar iedereen het nog steeds over heeft is Mijn perfect gebraden kip, met de kruidenboter net onder de huid van de kip. Ik denk dat het grote succes van de recepten uit The Naked Chef is dat de ingrediënten volledig toegankelijk zijn. Het is het belangrijkste van mijn kookstijl: makkelijke en snelle recepten die iedereen kan maken. Happy cooking!
Jamie Oliver


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / nagerecht uit The naked chef:

Krentenpudding

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroen, ei, gemberpoeder, krenten, melk, nootmuskaat, reuzel, rozijnen, sinaasappel, suiker, sultana's en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef 1 notitie

Basisrecept uit The naked chef:

basis recept voor risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Gearomatiseerde boter

Ingrediënten:
ansjovis, boter, citroen, knoflook, kruiden, olijven, pepertjes en zongedroogde tomaat

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Humus

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, gedroogde rode peper, kikkererwten, knoflook, komijnzaad en tahin

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Gestoofde gekruide lamsschenkel

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, knoflook, korianderzaad, lamsschenkel, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, pruimtomaten, rozemarijn, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / nagerecht uit The naked chef:

Gemberpudding

Ingrediënten:
gemberpoeder, gestoomde pudding en stemgember

Soort:
gebak, koek, taart, pudding