Duiven met cognac - pichones al coñac

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 64 in Spaans kookboek .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bouillonsaus (veloutésaus)

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Perfecte knolselderijsoep

Een recept uit Kim

Roux

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basissaus van lichte roux

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek