Duiven met cognac - pichones al coñac
★
★
★
★
★
Een recept van Bert Witte.
U vindt dit recept op pagina 64 in Spaans kookboek .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- bloem
- bouillon
- cognac
- duif
- kippenbouillon
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- rode wijn
- versgemalen zwarte peper
- witbrood
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.