Rijstballen met twee soorten kaas en tomaten-paprikasaus
★
★
★
★
★
Een recept van Dorothee Godert en Teubner Foodfoto.
U vindt dit recept op pagina 336 in Groot handboek vegetarisch koken .
- Gang:
- snack of tussendoortje
- Soort:
- rijst
Ingrediënten
- arborio-rijst
- blauwschimmelkaas
- boter
- butterkäse
- ei
- frituurolie
- groentebouillon
- sjalot
- tomaten-paprikasaus
- witbroodkruim
- witte peper
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.