Boeuf en Miroton (1746)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 558 in Als kok in Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Soufflé d'aubergines en persillade - Auberginesoufflé

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kalfskotelet Milanaise met garnituur van pasta met julienne van tong, ham en champignons

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Catalaanse gehaktballen Boles de Picolat

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Boquerones, gemarineerde witte ansjovis

delicious. magazine - 2010-11