Boeuf en Miroton (1746)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 558 in Als kok in Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Catalaanse gehaktballen Boles de Picolat

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Kalfskotelet Milanaise met garnituur van pasta met julienne van tong, ham en champignons

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Soufflé d'aubergines en persillade - Auberginesoufflé

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Boquerones, gemarineerde witte ansjovis

delicious. magazine - 2010-11