Kalfskotelet Milanaise met garnituur van pasta met julienne van tong, ham en champignons

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 95 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Champignons, gebakken, met stukjes brood

delicious. magazine - 2010-02

Tong "Gallieni"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Knoflook-champignonsoep - garlic mushroom soup

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Gefrituurde gepaneerde champignons uit Toscane

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken