Venusschelpen met fino sherry en jamón
★
★
★
★
★
Een recept van C. Clark en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 89 in Moro Londen .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- boerenbrood
- extra vergine olijfolie
- fino sherry
- jamón serrano
- knoflook
- olijfolie
- venkelzaad
- venusschelp
- verse bladpeterselie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.