C. Clark

We hebben 2 boeken van C. Clark waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van C. Clark

Recepten van C. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Doperwten en linzen

Ingrediënten:
bruine linzen, citroensap, doperwtjes, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, peper, verse munt, salie, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro Londen:

mosselen gevuld met pijnpittenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, mosselen, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, ui, verse dille, verse munt, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Kruidensalade van de volkstuin

Ingrediënten:
bernagiebloemen, bosui, citroensap, eetbare bloemen, extra vergine olijfolie, oost-indische kers, peper, peterselie, rodewijnazijn, rucola, snijbiet, spinazie, venkelgroen, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse munt, oregano, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Walnotentarator

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, piment, rodewijnazijn, walnoten en zout

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Koolpilav van bulgur

Ingrediënten:
bosui, boter, griekse yoghurt, groentebouillon, grove bulgur, knoflook, peper, pijnpitten, piment, spruitjes, sumak, verse bladpeterselie, walnoten, witte kool en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Vispotje met yoghurt en wijnbladeren

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, cannellinibonen, citroen, dorade, eidooier, gekaramelliseerde boter, griekse yoghurt, knoflook, langoustine, mosselen, mul, olijfolie, raki, tijgergarnalen, turkse chilipepervlokken, ui, venkelknol, venkelzaad, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Gepocheerde perziken met cava granizado

Ingrediënten:
cava, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, perziken, sinaasappelschil, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Klipviscarpaccio met tuinbonen en munt

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, klipvis, olijfolie extra vergine, tuinbonen, verse munt en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Tuinbonen, tomaten en ansjovis met verse kaas

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bosui, citroen, citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, ricotta, tuinbonen, verse kaas, verse munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Asure of Noachs pudding

Ingrediënten:
blanke amandelen, gedroogde abrikoos, gedroogde vijgen, granaatappelpitten, honing, kaneelstokje, kikkererwten, kortkorrelige rijst, krenten, parelgort, pijnpitten, pistachenoten, rozenwater, sesamzaad, sinaasappel, suiker, sultana's en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Pilav met linzen en engelenhaar

Ingrediënten:
boter, bouillon, engelenhaarspaghetti, gekarameliseerde uien, kaneel, linzen, peper, piment, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Sinaasappelgelei

Ingrediënten:
bladgelatine, sinaasappel, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Pilav met okra, noten en pitten

Ingrediënten:
basmatirijst, blanke amandelen, boter, fijn zeezout, granaatappelpitjes, groentebouillon, kaneel, okra, olijfolie, pijnpitten, pistaches, saffraandraadjes, ui, verse koriander en walnoten

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Niertjes met morieljes en kaneelyoghurt

Ingrediënten:
boter, farika, griekse yoghurt, kaneelstokje, knoflook, lamsnier, lichte kippenbouillon, morieljes, olijfolie, peper, pimentbessen, verse bladpeterselie, verse dragon en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Porcini-gortsalade met zoete kruiden

Ingrediënten:
champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, farika, olijfolie, olijfolie extra vergine, parelgort, peper, rode ui, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Duivensalade met vijgen en granaatappel

Ingrediënten:
citroensap, duivenborst, extra vergine olijfolie, granaatappelsiroop, granaatappelsiroopmarinade, kikkererwten, olijfolie, peper, sla, verse vijg, waterkers en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Zeebaars met bittere sinaasappelsaus

Ingrediënten:
boter, kaneel, laurierblad, olijfolie, sevillasinaasappels, sinaasappelrasp, suiker, verse tijm, zeebaarsfilet, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Snijbiet met kikkererwten en tahin

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten, peper, rode chilipeper, snijbiet, tahinsaus, zout en zwart uienzaad

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Alle recepten van C. Clark