C. Clark

We hebben 2 boeken van C. Clark waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van C. Clark

Recepten van C. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Geroosterde varkensfilet met granaatappel

Ingrediënten:
fijn zeezout, granaatappelpitten, granaatappelsap, kaneel, knoflook, olijfolie, varkensfilet, venkelzaad, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Heilbot met garnalen-affraanrijst

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Gegrilde asperges met bottarga

Ingrediënten:
bottarga, citroensap, groene asperge, olijfolie extra vergine, peper en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Venusschelpen met artisjokharten

Ingrediënten:
artisjok, bloem, knoflook, manzanilla, olijfolie, venkelzaad, venusschelpen en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Bleekselderijsalade met geconserveerde citroenen en inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, extra vergine olijfolie, geconserveerde citroen, groene olijven, knoflook, komijnzaad, olijfolie, peper, pijlinktvis, rucola, verse koriander, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

bietensalade met tuinbonen

Ingrediënten:
bietjes, bosui, extra vergine olijfolie, peper, rodewijnazijn, suiker, tuinbonen, verse dragon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Pilav met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
artisjok, basmatirijst, bosui, boter, doperwten, griekse yoghurt, groene asperge, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, peper, pimentbessen, tuinbonen, uien, verse dille, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Cacik

Ingrediënten:
citroensap, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, melk, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, verse munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gesmoorde venkel met jamón

Ingrediënten:
citroensap, jamón, knoflook, olijfolie, venkelgroen, venkelknol, verse munt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gegilde makreel in wijnbladeren

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, makreel, mul, olijfolie, turkse chilipepervlokken, verse dille, walnoten, walnotentarator, wijnbladeren, witte kool, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Kip- en garnalenromesco

Ingrediënten:
amandelen, cognac, kip, knoflook, langoustine, laurierblad, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken uien met Malagawijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Jamónbouillon met tuinbonen, asperges en gepocheerd ei

Ingrediënten:
boerenbrood, ei, fino sherry, groene asperge, jamón serrano, jonge tuinbonen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, verse munt, verse tijm, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gegrilde piepkuikens met zaatar

Ingrediënten:
aardappelen, za'atar, citroen, citroensap, fijn zeezout, knoflook, koriander, olijfolie, piepkuiken, tahinsaus, verse tijm, waterkers, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Chocolade-sinaasappeltaart

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, eieren, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Salade van radijs, koolrabi en mooli

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, koolrabi, mooli, peper, radijs, sinaasappelbloesemwater, turkse chilipepervlokken, verse munt, zout en zwart uienzaad

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van C. Clark