C. Clark

We hebben 2 boeken van C. Clark waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van C. Clark

Recepten van C. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken uien met Malagawijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Tunesische paprika-tomatensalade

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gele paprika, gemalen komijn, karwijzaad, kerstomaat, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode paprika, rodewijnazijn, verse koriander en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Granaatappelgranizado

Ingrediënten:
granaatappelpitten, granaatappelsap, rozenwater, suiker, verse munt en vloeibare honing

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gesmoorde venkel met jamón

Ingrediënten:
citroensap, jamón, knoflook, olijfolie, venkelgroen, venkelknol, verse munt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Regs volkstuinsalade

Ingrediënten:
bietjes, bindsla, bosui, chilipeper, citroen, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, koolrabi, peper, postelein, radijs, rode ui, rodewijnazijn, venkelknol, verse bladpeterselie, verse munt, wortel, zout en zuring

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gegrild gemarineerd konijn

Ingrediënten:
amandelaioli, citroen, knoflook, konijn, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / wild
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro Londen:

mosselen gevuld met pijnpittenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, mosselen, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, ui, verse dille, verse munt, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Tahindipsaus nr 3 pompoendipsaus

Ingrediënten:
citroensap, kaneel, knoflook, olijfolie extra vergine, pijnpitten, pompoen, tahin, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:

Coca

Ingrediënten:
ansjovisfilet, aubergine, fijn zeezout, krenten, olijfolie, pijnpitten, platbrooddeeg, rode paprika, spinazie, ui, oregano, verse rozemarijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Venusschelpen met artisjokharten

Ingrediënten:
artisjok, bloem, knoflook, manzanilla, olijfolie, venkelzaad, venusschelpen en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Granaatappelgelei

Ingrediënten:
bladgelatine, granaatappelpitten, granaatappelsap en suiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Kibbeh nayyeh

Ingrediënten:
bosui, citroen, extra vergine olijfolie, fijne bulgur, ingemaakte chilipeper, kaneel, kerstomaat, lamsfilet, milde rode chilipeper, peper, pijnpitten, pimentbessen, platbrood, radijs, verse dragon, verse koriander, verse munt, water, witlof en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Pittige labneh met bieten-venkelsalade

Ingrediënten:
citroensap, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse dolma, groene chilipeper, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, platbrood, rode biet, rodewijnazijn, venkelknol, zout en zwart uienzaad

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Citroenijs

Ingrediënten:
citroensap, melk, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Gerookte eendenborst met appels, rozijnen, walnoten en witlof

Ingrediënten:
appel, bladpeterselie, eendenborst, friséesla, grof zeezout, houtsnippers, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, rozijnen, sherryazijn, verse rozemarijn, verse tijm, walnoten, water, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Klipviscarpaccio met tuinbonen en munt

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, klipvis, olijfolie extra vergine, tuinbonen, verse munt en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van C. Clark