Jamón met gebakken kwarteleieren en piquillopaprika´s

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 104 in Moro Londen .

Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Brood: wit, bruin of volkoren?

Een recept uit Isabel

Focaccia di recco ligurisch crackerbrood met stracchino

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Ligurisch crackerbrood met stracchino (focaccia di recco)

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Tandoorikip met naanbrood

delicious. magazine - 2010-12