Pinchitosmarinade voor geroosterd kalfsvlees, kip of varkensvlees
★
★
★
★
★
Een recept van C. Clark en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 237 in Moro Londen .
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / fruit
Ingrediënten
- citroensap
- geelwortelpoeder
- gemalen komijn
- gemberpoeder
- korianderzaad
- olijfolie
- verse bladpeterselie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.