Pan bagnat met salade niçoise
★
★
★
★
★
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 42 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- picknick / lunch
- Soort:
- salade / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten
- ansjovisfilet in olie
- artisjok
- ei
- groene paprika
- jonge tuinbonen
- knoflook
- komkommer
- lente-ui
- olijfolie
- peper
- rode wijnazijn
- rond brood
- stokbrood
- tomaat
- tonijn uit blik
- venkelknol
- verse basilicum
- zout
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.