Gebakken kaas - saganaki plus variatie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 48 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vegetarisch / kaas

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsrollade met jeneverbessen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Gemengde gefrituurde vis

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Gefrituurde artisjokken

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Calamares fritos

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje