Octopussalade plus variatie - otapodi toursi
★
★
★
★
★
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 52 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Grieks
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- salade / vis
Ingrediënten
- bleekselderij
- citroenrasp
- gedroogde oregano
- groene olijven
- octopus
- olijfolie
- peper
- rodewijnazijn
- sinaasappelrasp
- venkelgroen
- venkelknol
- verse peterselie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.