Granaatappel-walnootpasta - muhammarah

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 63 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Turks
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
saus/dressing/jus / veganistisch / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bagna cauda

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Brooddressing

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Salsetta di mandorle e acciughe - Amandel-ansjovissaus

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Mierikswortelsaus

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek