Pasteitjes met vleesvulling - empanadas
★
★
★
★
★
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 80 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans / Catalaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pastei
Ingrediënten
- bloem
- droge gist
- ei
- gedroogde oregano
- gemalen komijn
- kalfsgehakt
- knoflook
- melk
- olijfolie
- paprikapoeder
- plantaardig vet
- reuzel
- rozijn
- rundergehakt
- ui
- varkensgehakt
- verse peterselie
- versgemalen zwarte peper
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.