Duivenpastei - b'stilla
★
★
★
★
★
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 87 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / pastei
Ingrediënten
- amandelsnippers
- boter
- cayennepeper
- citroensap
- duif
- ei
- filodeeg
- geblancheerde amandelen
- gemalen geelwortel
- gemalen kaneel
- gemalen komijn
- gemberpoeder
- peper
- piepkuiken
- poedersuiker
- saffraanpoeder
- suiker
- ui
- verse koriander
- verse peterselie
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.