Vis met amandelpasta - hut b'noua
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 126 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten
- amandel
- boter
- duiven
- gemalen kaneel
- olijfolie
- oranjebloesemwater
- saffraandraadjes
- suiker
- versgemalen zwarte peper
- vis
- zalm
- zeebrasem
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.