Gevulde makreel - uskumru dolmasi
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 131 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Turks
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- barbecue/grill / vis
Ingrediënten
- bloem
- broodkruim
- citroen
- gemalen kaneel
- gemalen kruidnagel
- gemalen piment
- hazelnoot
- krenten
- makreel
- olijfolie
- peper
- pijnboompitten
- rozijn
- ui
- verse dille
- verse peterselie
- walnoten
- zalm
- zalmforel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.